Duetten


Raymond Guiljam (8 maart 1989) heeft zang en muziek vanuit de wieg meegekregen. Op zeer jonge leeftijd ging hij al mee naar concerten van zijn vader. Toen hij 8 jaar was ging hij zingen bij het kerkelijk kinderkoor tot zijn 12 levensjaar. Daarna moesten de jongens er af. Op 16 jarige leeftijd volgde hij zijn vader bij het kerkelijke mannenkoor 'De Lofzang' uit Goes en het Christelijk Samengesteld Mannenkoor Zeeland. Daar heeft hij veel zangervaring opgedaan, en heeft op beide koren 10 jaar als 1e tenor gezongen. Sinds 2016 is Raymond tenor en solist bij Mannenkoor Elim uit 's-Gravenpolder o.l.v. Joost van Belzen, en tenor bij het Hollands Mannen Ensemble.

 

Samen zingen zij op  enthousiaste en stoere urker style het eenvoudig geestelijk lied, psalmen en spirituals.


Marinus van Slooten is geboren op (2 december 1969) in Urk en groeide op in een muzikale familie. Op zeer jonge leeftijd ging zijn interesse naar orgel en koren. Later volgde hij zanglessen bij zangpedagoog André Post en heeft bij diverse koren gesoleerd in Duitsland, Oostenrijk, Frankrijk, Belgie. In de loop van de tijd heeft Marinus van Slooten aan diverse CD’s zijn medewerking verleend als bariton en wordt nog steeds regelmatig gevraagd als solist. Marinus heeft enige jaren koordirectie gestudeerd en door de jaren      heen veel ervaring opgedaan. Marinus heeft tijd beschikbaar gemaakt voor zijn ervaring enthousiasme wil delen met koren d.m.v. koorworkshops en zangtechniek ,training voor eventuele cd opname,s of concerten, waar hij u een stap ver kan helpen.

en als inval dirigent staat hij zeker open voor.   


Marinus was dirigent  van het Mannenkoor Rehobôth te Klaaswaal, Jongerenkoor Sola Gratia te H.I. Ambacht,  Christelijk Jongerenkoor Con Amore te Nieuwe-Tonge,  Christelijk gemengd koor ''Laudando'' te Westzaan en Vrouwen Vocaal Damare te  's-Heerhendrikskinderen. 

 

Hij is dirigent van het christelijk Gemengdkoor Rehoboth te Sommelsdijk en het Christelijk 

Christelijk Gemengd koor ''Met Hart en Stem'' te Berkenwoude. Ook is hij als bariton  aangesloten bij het Hollands Mannen Ensemble  o.l.v. Joost van Belzen.


Samen zingen zij op  enthousiaste en stoere urker style het eenvoudig geestelijk lied, psalmen en spirituals.